بخش چهارم بخش سوم بخش دوم بخش اول
در مجموعه مطالب پیش رو ده گام اصلی برای ایجاد یک برنامه آنالیز روغن کلاس جهانی به اختصار شرح داده می شوند. این مطلب توسط شرکت معظم Testoil، که یکی از پیشگامان طراحی و اجرای آزمون های آنالیز روغن می باشد، تهیه شده است و ترجمه آن در چند بخش به خوانندگان سایت تقدیم می شود.
گام چهارم- یک آزمایشگاه آنالیز روغن انتخاب کنید
اگر مشخص شد که استفاده از خدمات پیمانی یک آزمایشگاه خارجی بهترین انتخاب برای برنامه آنالیز روغن شما است، باید دقت شود آزمایشگاهی انتخاب گردد که با الزامات سازمان شما همخوانی داشته باشد. انطباق آزمایشگاه با استراتژی های نگهداشت پیش بینانه سازمان اهمیت فراوانی دارد.
بعضی آزمایشگاه ها فقط به صنایع خدمات می دهند، در حالی که بعضی دیگر اصولا روی روغن های موتور متمرکز هستند. باید به این موضوع توجه ویژه ای شود، چرا که همکاری با آزمایشگاهی که به طور تخصصی روی کاربردهای صنعتی تمرکز دارد قطعا سودمندتر خواهد بود. آزمایشگاهی که صرفا روی کاربردهای صنعتی تمرکز دارد، احتمالا با تجهیزات شما آشنا بوده، تحلیل گرهای آن مهارت بیشتری در تفسیر نتایج آزمون ها خواهند داشت. اگرچه همه آزمایشگاه ها آزمون های مورد نظر شما را انجام می دهند، ولی هنگام انتخاب آزمایشگاه مناسب این موضوع را بررسی کنید که “آیا این آزمایشگاه تجربه لازم را برای انجام آزمون های روغن مورد نیاز من دارد و آیا نتایج این آزمون ها قابل اعتماد و استناد هست؟”
خدمات مشتریان جنبه مهم دیگری است که باید در هنگام انتخاب آزمایشگاه مورد توجه قرار گیرد. برای حل سریع خیلی از مشکلات، باید بتوانید با نخستین تماس با آزمایشگاه خود ارتباط برقرارکنید. در بعضی از آزمایشگاه ها اصولا برقراری ارتباط با تحلیل گرهای نتایج آزمون ها محدود و سخت است.
هنگام ارزیابی آزمایشگاه آنالیز روغن، موارد زیر را بررسی کنید:
- مدت زمان پاسخ دهی به نمونه های ارسالی چقدر است؟
- هزینه آزمایش شامل چه مواردی است؟
- هزینه حمل
- بازدید میدانی از طرف آزمایشگاه
- آموزش
- نمونه های فوری
- خدمات
- ارزیابی روانکارها
- آیا مشاوره فنی ارائه می دهد؟ آیا این کار هزینه اضافی دارد؟
- مدت زمان قرارداد چقدر است؟ آیا فسخ قرارداد هزینه دارد؟
- نتایج آزمون ها چگونه اطلاع رسانی می شوند؟
- آیا آزمایشگاه امکان فراهم کردن دسترسی آنلاین به نتایج آزمون ها را دارد؟
میثم زمانیان هستم. مدیر سایت. مدرس و مشاور سیستم های مدیریت دارایی های فیزیکی، نگهداری و تعمیرات و قابلیت اطمینان.
کارشناسی مهندسی هوافضا و کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دارم. بیش از 17 سال سابقه فعالیت در صنایع نفت و گاز، صنایع معدنی و ساختمانی، صنایع تولیدی و صنایع غذایی دارم. مدت 13 سال است که به صورت تخصصی در زمینه پیاده سازی سیستم های نگهداری و تعمیرات، پایش وضعیت و مهندسی قابلیت اطمینان فعالیت می کنم.
کتاب های “پیشگیری از خرابی های سیستم هیدرولیک” و “استراتژی های حذف خرابی های اضطراری (خرابی صفر)” را با همکاری تعدادی از دوستان ترجمه کرده ام.
راه های تماس با من:
ایمیل: maysam.zamanian@gmail.com و info@ipamweb.com
شماره تماس: 09153109379